Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri EXPLOZIVE după pelerinajul de la Parlament - Ce a făcut 'secundul' lui Isărescu în biroul lui Liviu Dragnea

Inquam Photos/ Octav Ganea
Isarescu Dragnea Georgescu

Apar dezvăluiri după ședința de joi din biroul lui Liviu Dragnea din Parlament! Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut joi o discuție cu consilierul premierului, Darius Vâlcov, și cu prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu pe modificarea OUG 114. La ședință a participat și liderul ALDE. Potrivit lui Florin Cîțu, Florin Georgescu i-a dus lui Dragnea un studiu de impact detaliat privind efectele Ordonanței 114. Senatorul PNL Florin Cîțu susține că liderul PSD Liviu Dragnea a fost „șocat” de un studiul BNR și că ar încerca acum să ascundă concluziile acestui studiu de agențiile de rating, pentru a evita o reducere a ratingului României.

„Document care arunca in aer guvernarea PSD+ALDE!

Aseara Dragnea a primit studiul de impact facut de Florin Georgescu si asumat de BNR.

Studiul i-a fost prezentat de autor, care a fost si supervizor al programului de guvernare al PSD. Un om in a carui expertiza si experienta Liviu Dragnea are incredere.

A fost socat de concluziile studiului si imediat i-a chemat pe Valcov si Teodorovici. Amandoi au inceput sa dea inapoi spunand ca nu stiau si au dat vina pe Comisia Nationala De Strategie si Prognoza care i-a asigurat, asa cum scrie si in expunerea de motive ca efectele oug 114 pentru economie si mai ales pentru sistemul bancar sunt DOAR pozitive. Zilele conducerii CNSP sunt numarate.

Teodorovici si Valcov mint. Ei au avut acces la studiu. Si l-au folosit ca sa santajeze operatorii din sectorul privat.

Tudor Chirilă a aruncat mănușa! Reacția lui Cozmin Gușă după ce actorul a spus 'Sper că încă vorbesc la o televiziune independentă'

Concluziile studiului sunt devastatoare iar Liviu Dragnea face orice sa le ascunda de public.

Mare atentie.

Dragnea a dat ORDIN ca studiul sa nu ajunga la nicio agentie de rating. Concluziile studiului ar duce IMEDIAT la scaderea rating-ului Romaniei la categoria JUNK-Gunoi.

Am sa va prezint astazi doar o parte din concluzii.

ATENTIE!!! Doar taxa pe sistemul bancar ar reduce cresterea economica in 2019 si 2020 cu aproape doua puncte procentuale (!!!) cumulativ.

Dragnea a inteles acum ca si Presedintele stie ca bugetul este construit cu date FALSE si nu are cum sa mai ascunda asta!

Doar aceasta informatie despre cresterea economica poate porni o iesire masiva de capital care duce imediat la deprecierea monedei nationale, inflatie si dobanzi mari.

Efectul acesta este doar al taxei pe lacomie pentru sistemul bancar. Efectul OUG 114 in TOTALITATE inseamna CRIZA ECONOMICA. De aceea Dragnea este speriat acum si nervos ca i s-a ascuns aceasta informatie.

Real Madrid pregătește CEL MAI SCUMP transfer din istoria sportului: Oferă 350 de milioane de euro pentru un atacant brazilian

Mai mult. Guvernul a primit scrisori de amenintare de la Banca Centrala Europeana, Vicepresedintele Comisiei Europene Valdis Dombrovskis si cea mai recenta ieri cu amenintarea de amenda pentru taxele si plafonarile de preturi din sectorul energetic.

Studiul prezinta 4 scenarii. Si varianta pe care acum o negociaza Teodorovici cu bancile inseamna scaderea cresterii economice. De asta este nervos Dragnea. De aceea le-a dat ordin ca aceasta informatie sa NU ajunga la Standard and Poors. Mai ales ca studiul prezinta o MAJORARE a primei de risc pentru Romania!!!

Repet, eu va prezint doar impactul unei taxe acum. OUG 114 arunca economica in CRIZA si Dragnea este disperat sa ascunda aceasta informatie de public.

In zilele urmatoare prezint si rezultatele pentru sistemul bancar. Angajatii din sistemul bancar sunt afectati direct. Peste 55 000 de oameni care platesc taxe si contributii au locul de munca pus in pericol de aceasta taxa.

Indiferent de cate amenintari, voi continua sa prezint acest studiu.

Acest studiu reprezinta DOVADA ca stiau de efectele devastatoare ale acestei ordonante si i-au mintit pe romani. Au pozat in nationalisti de carton si oameni de stat desi stiau ca arunca Romaniia in aer. Vor raspunde personal TOTI.”, scrie Florin Cîțu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.