Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, este 'destul de sigur' că Roger Federer va participa la Australian Open

Getty Images
Darren Cahill

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a declarat la un post local de radio că este "destul de sigur" că tenismenul elveţian Roger Federer va participa la Australian Open, conform news.ro

"Sunt atât de multe poveşti furmoase care urmează să fie spuse la Australian Open. Se pare că Roger joacă, ştiu că lucrează mult pe teren chiar acum şi suntem destul de siguri că va veni şi va juca la Australian Open", a spus el la un post de radio australian, citat de tennisactu.net.

La jumătatea lunii august, Roger Federer a fost operat a treia oară la genunchi în 18 luni. În timpul unui eveniment organziat de un sponosr, în septembrie, fostul lider ATP s-a arătat optimist cu privire la recuperarea lui.

"Reabilitarea merge foarte bine, fără probleme. Cu fiecare zi care trece, mă simt mai bine decât precedenta, mă simt puternic şi sunt emoţionat de ceea ce se întâmplă. Ce a fost mai rău este în urma mea, aştept cu nerăbdare tot ce urmează. Când revii după o accidentare, fiecare zi este o zi mai bună. O perioadă interesantă. Am trecut prin asta anul trecut, nu este o problemă psihică", a spus elveşianul.

Roger Federer, 40 de ani, acum pe locul 16 ATP, nu a mai jucat din iulie, de la turneul de la Wimbledon, la care a fost eliminat în sferturi de polonezul Hubert Hurkacz. El a disputat în acest an doar 14 meciuri şi nu a participat la Australian Open, nefiind complet refăcut după accidentarea suferită la ediţia din 2020 a grand slam-ului de la antipozi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.