Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dat afară de la U Cluj, Bogdan Lobonţ a ajuns, din nou, secundul lui Cosmin Contra, la Națională

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Bogdan Lobonț

Bogdan Lobonţ (41 de ani) a revenit în staff-ul echipei naţionale. Federaţia Română de Fotbal a anunţat, duminică, faptul că fostul portar va ocupa postul de antrenor secund în staff-ul lui Cosmin Contra.

„Mutare importantă în staff-ul echipei naţionale! După aventura de la Universitatea Cluj, Bogdan Lobonţ, se alătură echipei conduse de Cosmin Contra şi va îndeplini funcţia de antrenor secund. Bine ai revenit alături de tricolori, Lobby!”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Citește și: Victor Ponta reacționează după teoria lansată de Ion Cristoiu: Nu trădează nimeni

“E o mândrie să mă reîntorc la echipa naţională. Sper ca împreună cu băieţii să reuşim la finalul aceste campanii să ne calificăm la EURO 2020! Luptăm împreună!”, a declarat Bogdan Lobonţ, după numirea în funcţie.

Bogdan Lobonţ a mai lucrat cu selecţionerul Contra în perioada iunie – decembrie 2018, dar fostul portar a plecat din staff pentru a prelua banca tehnică a celor de la U Cluj. Lobonţ a pierdut barajul de promovare în Liga 1 şi a fost îndepărtat de ardeleni.

Citește și: S-a aflat! Cât este de bogată Simona, soția lui Alexandru Cumpănașu

“Am vorbit deja cu Lobby. A fost la Roma, l-am trimis să urmărească meciul dintre AS Roma şi Genoa. A fost să îl vadă pe Andrei Ionuţ Radu, a vorbit cu el. Nu ştiu dacă Lobonţ va sta pe bancă sau în tribună. Va face ceea ce a făcut şi înainte. Cel mai probabil va sta în tribună, alături de analistul video, deoarece de sus se văd mult mai bine lucrurile“, declara Cosmin Contra, marţi, la Telekomsport.

Meciul România-Spania este programat joi, 5 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţionala. Trei zile mai târziu, de la ora 19:00, tricolorii vor juca la Ploieşti, pe Stadionul „Ilie Oană”, contra Maltei. După patru runde, echipa lui Cosmin Contra se află pe locul 3 în grupa F de calificare, având şapte puncte. Lider este Spania, cu 12 puncte, urmată de Suedia, care are şapte puncte.

Citește și: Florin Cîțu: Comuniștii de la PSD au trimis ordin .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.