Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Date OFICIALE: Cât a costat Târgul de Crăciun și când vor fi aprinse luminițele în București

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Craciun targ pom Bucuresti

Luminițele de Crăciun din acest an se vor aprinde pe data de 28 noiembrie, mai devreme decât în alți ani, când se aprindeau de la 1 decembrie, au precizat reprezentanții Primăriei Capitalei. Tot pe 28 se aprinde și bradul la Târgul de Crăciun.

„Târgul de Crăciun din Capitală României, eveniment de tradiție organizat de 13 ani în București și prezent pe harta turistică a evenimentelor de profil din Europa, (târgul fiind de altfel parte din rețeaua internațională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa – “Christmas Markets”), este cel mai mare Târg care marchează sărbătorile de iarnă din România, organizat în cea mai mare Piață din Capitală. Pe toată durata evenimentului, în medie, acesta este vizitat de aproximativ 1 milion de români și turiști străini”, transmit reprezentanții Primăriei Capitalei.

Citește și: Aroganță maximă- Cum a fost surprinsă Elena Udrea la piață

Potrivit sursei citate, la Târgul de Crăciun București care are loc anul acesta în perioada 28 noiembrie - 26 decembrie, desfășurat pe o suprafață de 16.234 mp, sunt amplasate peste 130 de căsuțe, un patinoar de 600 mp, Casa lui Moș Crăciun de 100 mp, un carusel, ieslea, bradul de 30 m împodobit cu cetină naturală, două zone gastronomice și vor avea loc concerte și spectacole.

Reprezentanții Primăriei Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că luminițele de Crăciun din Capitală se vor aprinde tot pe data de 28 noiembrie. De obicei, acestea se aprindeau pe data de 1 decembrie.

Citește și: Vești din partea Gabrielei Firea- Beneficiu uriaș pentru o categorie de angajați

„Pentru corecta informare a opiniei publice, reiteram faptul ca anul acesta costurile Târgului de Crăciun nu depasesc costurile evenimentelor similar organizate in anii trecuti, ci dimpotriva, acestea sunt mai mici. (…) Suma netă a achizițiilor realizate in anul 2018 a fost de 6,3 milioane de lei, iar în anul 2019 suma netă a achizitiilor din SICAP este de 5,7 milioane lei”, se mai arată în comunicatul PMB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.