Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Datorii uriașe pentru politicienii grei care apar pe LISTA RUȘINII

antena3.ro
anaf

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, finanțatorul clubului Steaua, George Becali, omul de afaceri Cristian Țînțăreanu, fostul ministru Adriean Videanu, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, cu soția, și Crinuța Dumitrean, fosta șefă a Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, apar în continuare pe lista Fiscului ca având datorii bugetare. În schimb, Ioan Becali și foștii miniștri Elena Udrea și Eugen Teodorovici nu mai apar pe listă.

Citește și: Cât de bogat este, de fapt, senatorul cunoscut drept 'Drujba lui Dumnezeu'

Citește și: PNL se implică în scandalul Codurilor Penale: 'Elaborăm un proiect'

Citește și: Ce ar spune oficialii de la Bruxelles despre Sorin Grindeanu: Dezvăluiri despre Guvern

Noua listă redactată acum de Fisc reprezintă datoriile aferente anului trecut, informează Profit.ro.

Lista este prezentată după ce, în ianuarie, Fiscul a anunțat că ridică semnificativ pragurile sub care datoriile companiilor, PFA și persoanelor fizice nu mai pot fi prezentate public pe site.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, apare cu o datorie în ușoară creștere, de la 232 milioane lei la 233,4 milioane lei, ca și George Becali, de la 9,6 milioane lei la aproape 9,7 milioane lei. În primăvară, Becali avea datorii de doar 3,99 milioane de lei.

Pe listă nu mai apare acum și vărul său, Ioan Becali, care figura oricum cu o sumă infimă pentru potențialul acestuia, de 2.332 lei, dar apare firma Becali Sport, cu 661.146 lei.

Europarlamentarul Daciana Sârbu, soția fostului premier Victor Ponta, nu mai apare cu obligații neachitate din vară, de 7.917 lei, după ce în primăvară îi erau imputate datorii de 48.923 de lei, ca și fostul ministru Elena Udrea, care nu mai apare cu o datorie de 50.742 lei.

Omul de afaceri Silviu Prigoană este inclus pe listă cu o datorie de 4,1 milioane lei.

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, apare acum cu o datorie de 87.600 lei. Și fostul ministru Radu Berceanu apare pe listă, cu 51.630 lei.

Fostul ministru Adriean Videanu, care își redusese datoria la stat de la 12.091 lei la e 10.858 lei apare acum dator cu 16.650 lei, iar fostul ministru Eugen Teodorovici, care a condus și Finanțele, nu mai apare cu restanțe, după ce și le redusese în vară de la 73.000 de lei la 56.861 de lei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.