Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Popovici a semnat un contract de sponsorizare cu producătorul de echipament de nataţie Arena

David Popovici

Marca globală de echipament sportiv de nataţie Arena a semnat un contract cu înotătorul român de 17 ani David Popovici, finalist la Jocurile Olimpice de la Tokyo, atât în proba de 100 metri liber (locul 7), cât şi în cea de 200 metri liber (locul 4), se arată într-un comunicat, potrivit news.ro.

"Sunt încântat să anunţ că acum sunt un sportiv Arena. Simt că este foarte important pentru mine să mă pot baza pe un partener puternic ori de câte ori este nevoie. Având Arena de partea mea, îmi permite să mă concentrez asupra obiectivelor mele, ştiind că am cele mai bune echipamente disponibile", a spus Popovici.

"Suntem, evident, foarte încântaţi că David se va alătura echipei noastre de elită. Pentru un tânăr de 17 ani, face lucruri de care campionii de astăzi nu se apropiau, aşa că suntem încântaţi să facem parte din grupul de sprijin care îl va ajuta cu atenţie să crească, astfel încât să se maturizeze în ritmul potrivit pentru deplina realizare a talentul său unic. Semnarea contractului cu el se bazează pe colaborarea pozitivă pe care o avem deja cu Federaţia Română de Nataţie şi aşteptăm cu nerăbdare să-i sprijinim pe el şi pe compatrioţii lui la succese mai mari în bazin şi să valorificăm acest succes pentru a promova în continuare înotul ca un stil de viaţă pozitiv în ţările europene partenere", a declarat, la rândul său, directorul general adjunct al Arena, Giuseppe Musciacchio.

Dublu campion european de juniori şi campion european de seniori în bazin scurt, David Popovici a câştigat recent Premiul Piotr Nurowski, el fiind votat de cele 50 de Comitete Olimpice Naţionale din Europa "cel mai bun tânăr sportiv european pentru sporturile de vară" din 2021.

În acest an, el a reuşit să doboare două recorduri mondiale de juniori la 100 şi 200 m liber şi să obţină medalia de aur în proba de 200 m liber la Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt pentru seniori, de la Kazan.

Înfiinţată în 1973 de Horst Dassler, fiul lui Adi Dassler, fondatorul Adidas, Arena are sediul în Italia. Printre marii sportivi care au îmbărcat echipamentul Arena se numără campionii olimpici Mark Spitz, Novella Calligaris, Shirley Frances Babashoff, Klaus Dibiasi, Ulrika Knape şi Alexander Popov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.