Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode, după performanţa lui David Popovici: Îţi mulţumim pentru că urci România pe podiumul competiţiilor sportive internaţionale de nataţie

MAI
Lucian Bode

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a apreciat, sâmbătă seară, rezultatul formidabil obţinut de David Popovici şi i-a transmis mulţumiri pentru că urcă România pe podiumul competiţiilor sportive internaţionale de nataţie, anunță news.ro.

”Ce rezultat formidabil! Cu 46,86 de secunde David Popovici a doborât recordul mondial la proba regină a înotului! Bravo, David Popovici, pentru victoria de la Roma! Ne umpli din nou sufletele de bucurie şi mândrie.”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, ministrul de Interne.

Lucian Bode a apreciat că ”David Popovici, copilul de aur al nataţiei româneşti, scrie istorie şi la Campionatul European pentru seniori de la Roma, cucerind medalia de aur la 100 metri liber”.

”Este un parcurs fabulos pentru tânărul nostru sportiv de la CS Dinamo, care are în faţă un drum lung al performanţei. Suntem alături de tine şi îţi mulţumim pentru că urci România pe podiumul competiţiilor sportive internaţionale de nataţie”, a mai scris Bode.

Sportivul David Popovici a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatul European de nataţie pentru seniori, la Roma. El a stabilit noul record mondial al probei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.