Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Popovici, propus Cetățean de Onoare al Capitalei: inițiativa îi aparține viceprimarului; bursă de 50.000 de lei propusă de un primar de sector

david popovici

David Popovici a devenit o adevărată vedetă internațională, după medaliile de aur obținute în competițiile sportive. Politicienii nu fac rabat și se străduiesc să anunțe că îl sprijină pe tânărul de numai 17 ani.

Viceprimarul General al Municipiului București, Stelian Bujduveanu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că o să propună în următoarea ședință de Consiliu Local ca David Popovici să devină Cetățean de Onoare al Capitalei. Popovici este legitimat la clubul sportiv Dinamo București.

De asemenea, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că vrea să-i ofere tânărului o bursă excepțională în valoare de 50.000 de lei. „Voi propune Consiliului Local al Sectorului 2 instituirea unei burse excepționale pentru campioni mondiali la discipline olimpice, în valoare totală de 50.000 de lei. Performanța adevărată merită răsplătită. Când se va întoarce de la Budapesta, voi sta de vorbă pe îndelete cu David pentru a înțelege cum putem crește numărul copiilor care merg la înot”, a spus Mihaiu, pe pagina sa de Facebook.

Trebuie amintit și anunțul Ministerul Tineretului și Sportului, care îi va oferi un premiu de 22.000 de euro (vezi și: Ce sumă va primi David Popovici, de la statul român, pentru cele două medalii de aur de la Mondiale).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.