Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Popovici s-a făcut de rușine la Campionatul Mondial de Natație - Să înjurăm toți, cei care nu i-am dat nimic/ Opinie

Matei Buta/ Arena
David Popovici

David Popovici s-a facut de rușine la Campionatul Mondial de Natatie de la Fukuoka! A luat NUMAI locul 4. Românii care nu au făcut nimic pentru David Popovici, care în mare parte sunt plafonați intelectual, profesional, uman și complet scoși din uz fizic sunt foarte suparati pe aceasta situatie! Încep înjurăturile de tipul celor încasate de Simona Halep, după seria de înfrângeri inevitabile și necesare în viața unui sportiv.

E de neiertat că David Popovici a luat locul 4 la CM de Natație, căci, nu-i așa, România e o țară de performeri. Noi ne trezim zilnic și facem mișcare, fugim cât ne țin picioarele de alcool, tutun sau de shaormerii. Trăim și gândim sănătos, iar sportul ne e la degetul mic, darămite performanța. Chiar! Cum a îndrăznit băiatul ăsta să ne facă de rușine pe noi, cei care nu i-am dat absolut nimic?  Noi, cei care, după ani de stat în casă în pandemie, după ce ne-am degradat fizic și psihic cu propriile alegeri am ajuns să ne mândrim cu Popovici. Când a câștigat, a fost românul nostru.  Acum, e cam nasol. Numai locul 4? Noi, românii care stăm în casă în plină explozie a inflației, în timp ce resursele naționale ni se vând, care ne băgăm singuri otravă pe gât, care privind cum rudele ne mor de nosocomiale în spitale scoase din uz, care ne trimitem copiii să se joace pe tabletă ca să scăpăm de ei, care tragem chiulul cât se poate la muncă, noi, toți suntem efectiv jigniți de locul luat de David Popovici la CM de Natație. Fiindca, vă repet, în viața noastră de zi cu zi noi facem numai performanță!

Să te faci de rușine la CM de Natatie înseamnă ani de zile de munca GREA, ca să ajungi acolo. Să cazi temporar de sus înseamna să fi urcat cu greu acolo mai întâi. Sigur, românul care toată viața lui a parazitat pe ici pe colo critica orice.  La această mizerie nu pot adăuga decât un citat polițienesc care spune că România nu își merită polițiștii. Da, nu își merită nici sportivii, însă încep să cred că își merită din plin politicienii și viața grea. Felicitări, David Popovici!

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.