Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dayana Yastremska după victoria de la Transylvania Open: Îmi place să joc în România, mi-ați oferit ajutor

zcj.ro
transilvania open tenis

Cel mai disputat meci al primei zile de pe tabloul principal al tuneului de tenis WTA 250 Transylvania Open le-a avut adversare pe ucraineanca Dayana Yastremska (94 WTA) și germana Tamara Korpatsch (98 WTA). Yastremska s-a calificat în turul doi, după trei seturi și două ore și 19 minute de joc, anunță Mediafax.

Tânăra ucraineancă de 22 de ani a câștigat primul set însă a fost nevoită să joace și un decisiv, pentru a trece mai departe cu 6-3, 4-6, 7-5.

În primul set Yastremska s-a despins repede la 3-0, cu două break-uri, suficiente pentru a se impune cu 6-3, cu un nou break în ultimul game.

Korpatsch a fost mai agresivă în actul secund, cu toate acestea s-a jucat în echilibru până la 4-4, cu două break-uri de fiecare parte. La 4-5, germana și-a procurat 4 minigi de set, salvate de Yastremska, ucraineanca având și o minge de break. În cele din urmă Korpatsch a închis setul la 4-6, egalând situația.

În setul decisiv Korpatsch a condus cu 5-2 și a avut 2 mingi de meci la 5-4, însă Yastremska a recuperat incredibil, câștigând 5 game-uri la rând și obținând calificarea în turul secund, unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Paolini și Kostiuk.

După meci, ucraineanca a mulțumit României pentru că a primit-o în țară, atunci când se refugia din calea războiului la care este supusă țara sa.

"Nu a fost o zi ușoară pentru mine, pentru că am văzut știrile de dimineață.

Am devenit negativă, dar îmi place să joc în România, pentru că aici, în România, am venit când a început războiul din Ucraina și mi-ați oferit ajutor și sprijin. Vă mulțumesc! Îmi place să joc aici la Cluj, îmi place suprafața "

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.