Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De Bruyne, jucător Manchester City: 'Am lucrat doar 15 minute sistemul de joc abordat în meciul cu United'

www.mirror.co.uk
de Bruyne Manchester City Arsenal

Manchester City a pregătit doar 15 minute formula de joc pe care a abordat-o în victoria obținută marți seară, 7 ianuarie, în fața rivalei din oraș, United, în semifinalele Cupei Ligii Angliei, scor 3-1, anunță MEDIAFAX.

"Am lucrat doar 15 minute de dimineață (n.red. - sistemul de joc abordat cu United)", a spus Kevin De Bruyne, potrivit dailymail.co.uk. "Doar atât. Am mai făcut așa de câteva ori în meciurile jucate contra echipelor care preferă să joace om vs om. Cardiff, United cred și Barcelona în primul sezon al lui (n.red. - Pep Guardiola) aici", a mai spus mijlocașul belgian în vârstă de 28 de ani.

Citește și: PSD își aduce întăriri! Mihai Tudose revine în forță

Guardiola nu i-a folosit titulari pe Sergio Aguero și pe Gabriel Jesus pentru a doua oară în 13 luni și a reușit să se impună în fața celor de la United. Gabriel Jesus a intrat pe teren în minutul 80, înlocuindu-l pe Kevin De Bruyne, care a declarat că deși "cetățenii" au câștigat în manșa tur, urmează returul, de pe "Etihad Stadium", acolo unde se poate întâmpla orice

"Calificarea nu este rezolvată pentru că eu nu cred în regula cu golurile marcate în deplasare în cazul acesta, este evident că ei au nevoie să marcheze de două ori, așa că orice e posibil.

Cred că știm care sunt punctele lor forte și trebuie, în același timp, să facem cât mai puține greșeli. Ei sunt foarte periculoși pe contraatac. Cred că sunt mai periculoși așa decât atunci când au posesia mingii".

Citește și: Îngrijorare la Guvern! Americanii intenționează să-și vândă partea

Returul dintre cele două formații va avea loc pe 29 ianuarie, meciul urmând să se dispute pe terenul lui Manchester City.

În cealaltă semifinală din Cupa Ligii Angliei se vor confrunta Leicester și Aston Villa. Partida tur are loc miercuri, 8 ianuarie, de la ora 22:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.