Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce a ales Marian Munteanu PNL și avertisment pentru liberali: Dezvăluiri complete

marian munteanu

Marian Munteanu a făcut dezvăluiri complete. Fostul lider al Pieței Universității a spus de ce a ales PNL, dar a și lansat un avertisment către conducerea liberalilor.

"Și eu am fost la fel de surprins de această propunere. M-a surprins curajul conducerii PNL să facă o asemenea propunere. Am intrat în discuții cu mai mulți candidați. Eu am obiectivele societății civile, ale oamenilor. A fost o conjunctură și și-au asumat un risc. Construim împreună un program pentru București", a spus Marian Munteanu la RealitateaTV.

Și asta nu e tot. Marian Munteanu a spus de ce a ales PNL. "Nu se rezumă totul la chestiuni tehnice sau practice în București. Bucureștenii sunt mult mai dificili. De ce PNL? Păi care alt partid se mai putea adresa unei platforme civice?M-a interesat foarte mult acel "N" din PNL", a spus fostul lider al studenților.

Marian Munteanu și-a luat un angajament în fața electoratului din București. "Nu am avut niciodată un interes de natură materială. Toate mi le-am rezolvat de unul singur. Nu am nicio emoție pentru că nu am obligații față de nimeni.  Nu am furat în viața mea nimic de la nimeni și nici acum nu aș putea fura pentru că eu am respect față de această țară, de valorile ei. Valorile naționale au fost ignorate până acum.

Eu sunt un candidat al societății civile susținut de PNL. Nu văd nicio problemă să mă înscriu în partid, eu vreau sa văd ce iese din acest proiect", a mai spus Munteanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.