Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce a fost dat afară Vasile Miriuţă de la CFR: Toate detaliile aducerii lui Dan Petrescu

Dan Petrescu

Bogdan Mara, cel care va face parte din staff-ul lui CFR Cluj, a explicat motivul pentru care a fost demis Vasile Miriuță și de ce a fost adus Dan Petrescu. "Sunt discuții avansate, dar într-o proporție mare ne vom înțelege cu Petrescu să vină la CFR pentru următoarele sezoane. Noul patron, odată cu ieșirea din insolvență, și-a dorit altceva. Vasile Miriuță, căruia îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru echipă, este încă sub contract, pentru că totul s-a petrecut foarte repede.

Noul patron și-a dorit un nou antrenor cu experiență la acest nivel mult mai mare decât are Vasile, un antrenor care a câștigat campionatul, plus că nu ai în fiecare zi șansa de a-l prinde pe Dan Petrescu liber de contract și disponibil să vină la echipa ta, mai ales în România. Nu va fi doar o lovitură de imagine, ci și una pentru valoarea lui ca antrenor", a declarat Mara la TV Digi Sport.

Bogdan Mara a mai spus apoi: "Miriuță nu are nicio vină și nici nu există alte motive. Vasile rămânea antrenorul dacă echipa nu ieșea din insolvență. De fapt, după decizia Tribunalului am stat de vorbă cu noul Consiliu de Administrație, cu noul patronat și am ajuns la concluzia că putem pleca la un nou proiect".

"Suntem în discuții avansate cu Dan Petrescu și se vor finaliza destul de repede. Sunt șanse mari să vină Dan Petrescu. Cu Vasile Miriuță am vorbit și vine luni la Cluj și vom vedea ce va fi. Eu sunt prieten cu el, îl apreciez, dar așa e viața. Noii proprietari vor să fim la alt nivel. Miriuță ar mai avea un an de contract cu noi. Decizia nu-mi aparține mie. Eu voi rămâne președinte", a spus Iuliu Mureșan, președinte CFR, la TV Dolce.

"Obiectivul pentru primul sezon va fi acela de a construi o echipă competitivă și de a ne califica în play-off. Nu vrem să ne grăbim, vrem să construim pas cu pas. Nici dacă-l aduci pe Mourinho și mulți jucători nu ai garanția performanței de la început", a mai spus Bogdan Mara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.