Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce a fugit Dorin Cocoș în Dubai

cocos.udrea_

Procurorii DNA l-au căutat acasă pe Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, dar nu l-au găsit. Omul de afaceri, al cărui nume apare în Dosarul Microsoft, este de negăsit.

Anumite surse au dezvăluit, sub protecția anonimatului, că Dorin Cocoș a fugit în Dubai, alături de actuala soție acum 3 săptămâni, imediat după ce DNA a cerut urmărirea penală în cazul a 9 foști miniștri! Nu e în vacanță, ci definitiv, spun sursele. Cocoș și-ar fi cumpărat deja o casă și un restaurant în cel mai cunoscut emirat din lume.

Dar, de ce a ales Cocoș tocmai emiratul Dubai pentru a fugi de lege? Explicația este simplă: de acolo nu poate fi extrădat. România are tratat de extrădare cu Emiratele Arabe Unite, însă se aplică numai în cazurile de crimă, trafic de droguri sau de arme.

De altfel, Cocoș nu e primul care fuge în Dubai. Gigi Becali a făcut la fel înainte de un verdict în dosarul hoților de mașină, dar s-a întors după ce instanța a amânat decizia. Când a vrut să plece iar, chiar în seara de dinainte de a fi arestat, Becali a fost întors de pe aeroport. Dacă ar fi fugit în Dubai, acum era în libertate.

Citește și: Udrea, dezvaluiri despre averea impartita cu Cocos si afacerea Microsoft

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.