Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce a murit Andrei Gheorghe: Cuvintele sfâşietoare care spun totul

libertatea.ro
Andrei gheorghe

Omul de radio şi televiziune, Andrei Gheorghe, a încetat din viaţă la doar 56 de ani. A lăsat în urma lui lacrimi, durere, dar şi multe controverse. Realizatorul a fost găsit în baia locuinței sale, iar trupul său a fost incinerat la Crematoriul Vitan Bârzești.

Citeşte şi: Echipa Primăriei Capitalei A DAT LOVITURA: CSM Bucureşti a pus mâna pe un nou trofeu

La doar câteva zile de la acest eveniment fiul vitreg al jurnalistului Andrei Gheorghe a transmis un mesaj care clarifică totul. Acesta este dedicat tuturor persoanelor care l-au întâlnit pe omul de televiziune. Maximilian a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care explică adevărul din spatele morţii jurnalistului. De-a lungul anilor, s-a speculat faptul că Andrei Gheorghe ar fi fost consumator de substanţe interzise. "Am plecat, băi, scârnăviilor! Nu, băi, idioților, nu mi-am înscenat moartea. Am murit ca să muriți voi de ciudă că n-o să aflați niciodată dac-a fost sau nu supradoză. A fost supradoză de viață, băi, imbecililor! Viermi de pământ ce sunteți, îngrămădiri de incertitudini și erori, lepădături ale universului! Pupa-ți-aș tălpile tale, Pascal, că bine le-ai zis! Aaaaah, faceți 13-14 că nu știți cine e Pascal, nu știți cine e Dostoievski, nu știți cine e Bukowski? Dar știți să măbociți mioritic, că ce băiat bun era arogantu’ și infatuatu’ ăla, unicul și supremul om de radio și TV. Halal să-ți fie, națiune de bocitoare!

Citește și: O vedetă va părăsi pupitrul Știrilor PRO TV! Vestea pe care a primit-o AZI

Unde decedații mă-sii erați, când aveam nevoie de voi, băi, Adriane, băi, Dane, băi, Sorine, băi, Dinule (cu tine mă socotesc, curând)? Ai dracu’ cu corul vostru de bocitoare! Cum v-ați găsit voi, dintr-o dată, în dressing room, chiloții ăia de care vă trăgeați cu mine, artiștilor și bețivilor, mogulilor și sărăntocilor, majoretelor și midinetelor, curvelor și vagabonzilor, latrinelor și caporalilor de presă care sunteți! Cu câtă ură m-ați iubit și cu câtă dragoste m-ați urât, băi, secăturilor? Uite că n-am ieșit la pensie. Mă autocitez, din memorie: noi, ăştia vechii, dacă ne zgârii puţin, descoperi nişte tipi care cred că, dacă ies la pensie, primesc un ceas. Odată credeam că, după ce termin şcoala, se termină viaţa şi ieşim la pensie. Uite că v-am scos pe voi la pensie, zărghiților! M-am dus să trollez dumnezei și satane, să fac mișto de sexul îngerilor și s-o caut prin infern, purgatoriu și paradis pe t***a aia de Beatrice a lu’ Dante. Am trecut la next level.

Îmi fac post de radio cu Elvis, Stephen Hawkins și Iuri Gagarin. Că voiam să mă fac astronaut, când eram mic și mă numeați „rusnac împuțit”, care nu pricepea o iotă românește, băi, rusofobilor care acum mă bociți! Ortodocșilor și orto-ipocriților sadea, pe Sfântu’ Petru o să-l pun secretară de emisie sau transgender de emisie sau ce vrea el. Important e ca radioul să iasă p****ț. Și-o să iasă, că vă promit că n-or să calce în studio șopârlele solzoase, cu gura plină de bacili pe care voi îi numiți politicieni. Și-o să-l invit pe Dumnezeu în emisiune, ca să-i spună camaradul Stephen că e veriga slabă și să-l dea afară, că noi nu vrem să ne scape de revolta și de furia care ne mănâncă pe dinăuntru – chiar credeați ce-am spus în interviul ăla?

Ipocriților, chiar credeați că glumeam când am venit să vă spun că sunteți proști? Salutare, națiune! Mai bociți mult, zombificaților? Vă mai spun o dată: în viață ai două opțiuni, să pleci sau să stai. Eu am plecat și nu vreau să m-ajungeți din urmă tot nişte papiţoi semidocți, hoţi, cocălăriți, din familii nasoale, cu sânge prost şi rasă proastă. Dacă nu vă permiteți o moarte deșteaptă, nu puteți să intrați cu mine în emisie, pe lumea-ailaltă!", este mesajul scris de fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.