Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce ar PLECA preşedintele Klaus Iohannis la şefia Consiliului European: 'Şansele sunt URIAŞE' - cine îi va lua locul

Inquam Photos/ Octav Ganea
Iohannis

În cursul zilei de astăzi a apărut o informaţie incredibilă. Preşedintele Klaus Iohannis nu va mai candida pentru un al doilea mandat de şef al statului, urmând să fie preşedintele Consiliului European din decembrie 2019.

Mai multe detalii aici: ZVON: Iohannis, viitor președinte al Consiliului European/ Dragnea, candidat al PSD la prezidențiale

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, cel care susţine de mai mult timp acest zvon, spune că şansele lui Klaus Iohannis de a ocupa această funcţie sunt extre de mari. "România este extrem de bine poziţionată pentru a accesa această funcţie. Statele din estul Europei au o pondere însemnată în Uniunea Europeană. Iohannis e în graţiile Berlinului şi ale Parisului. Este onorantă această sarcină. Şansele sunt uriaşe ca în decembrie anul viitor să ajungă în acea funcţie. Va fi patru ani în această funcţie. Nu va mai candida la finalul anului viitor. E mult mai convenabilă financiar şi ca linişte pentru persoana lui", a spus jurnalistul în direct la România TV.

Citește și: Aleșii au o propunere INCENDIARĂ! Pentru ce servicii vor să MICȘOREZE TVA-ul

Sorin Roşca Stănescu exclude însă ca Dacian Cioloş să fie omul susţinut de partidele de dreapta pentru prezidenţialele din 2019. "Dacian Cioloş a avut un mandat ratat de premier şi nu are un partid. Electoratul liberal nu ar veni în spatele acestuia", a mai spus Stănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.