Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce au fost închise piețele și au rămas deschise supermarketurile. Raed Arafat: 'Este posibil să se formeze aglomerări și în supermarket'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Raed Arafat

Pentru a putea verifica mai bine modul în care companiile respectă măsurile de combatere a pandemiei statul român se  pregătește să trimită inspectori de la Ministerul Muncii pe teren.

Citește și: FOTO – Imaginile MORȚII și în România, la fel ca în Italia: coloană de dricuri la morga Craiova

„Vor fi făcute verificări de la Ministerul Muncii. Se poate stabili să meargă un inspector în față la clădire să vadă câți angajați intră în sediul clădirii.  Dacă cineva va încerca să păcălească acest sistem se va păcăli doar pe el și pe noi toți. Este normal să reducem transportul public în comun”, a spus șeful DSU, la Digi24.

Raed Arafat susține că oamenii pot fi mult mai bine coordonați în supermarketuri: „Unele autorități locale au mutat piețele închise în spații deschise. Noi vorbim de 30 de zile de aplicare a acestor măsuri.

Este posibil să se formeze aglomerări în supermarket, nu e exclus... Însă totul este mai organizat. Putem să luăm toate aceste măsuri și să spunem la fiecare că se puteau altele mai bune.

Majoritatea piețelor care sunt în spații închise autoritățile au găsit soluții pentru zone de spații deschise”, a spus Raed Arafat la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.