Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce e România sora zdrențăroasă care cerșește respect la poarta Schengen/ OPINIE

schengen

Scandalul aderării României la spațiul Schengen ține de mai multe zile România cu sufletul la gură mai rău ca un scandal de tip Elodia pe OTV. Cu războiul la graniță și posibilitatea ca lucrurile să degenereze în orice moment, România rămâne un punct fierbinte, prin care NATO ar putea transporta fără opreliști armament către Ucraina. E, de altfel, unicul argument pro unei intrari rapide în Schengen! Firește, aderarea la Schengen ar aduce și alte beneficii economice, stopând cozile kilometrice din vămi. Însă, chiar dacă România îndeplinește legal condițiile să fie primită în Schengen, votul este unul politic, iar țara noastră va fi nevoită să accepte din nou o nedreptate cu zâmbetul pe buze. Și o va accepta! De ce? Fiindca ăsta e comportamentul care ne-a consacrat în UE. Politicienii români se întrec în măsuri penibile, sub pretextul că ele sunt impuse de UE, prețurile explodează, iar statul raportează creștere economică pe baza inflației. E HAOS!  Iar, din păcate, mulți români au ajuns să privească cu jind spre demnitatea cu care Viktor Orban bate cu pumnul în masă și blochează proiecte UE, în vreme ce noi ne cerșim umil chiar și drepturile!

Narativa oficială a devenit să înjurăm Austria! Să dăm boicot la tot! Fiindcă, nu e așa, asta face un popor puternic, în toiul unei negocieri, își ia jucăriile și pleacă! Să nu uităm că România chiar are o problemă cu migranții ilegali și că mult blamatul Nehammer pune o problemă de securitate pe care România o ignoră! De unde știm noi dacă migranții care ajung în Austria nu sunt teroriști, traficanți sau criminali? Asta declara Nehammer și pe bună dreptate! Este întrebarea pe care autoritățile din România nu o pun. În plină stare de urgență când românii erau încuiați în case, străzile Timișoarei erau pline cu migranți ilegali, care populau parcurile. Și care nu au fost ridicați de pe străzi decât după ce au comis două crime, în Arad și Timișoara.E crudul adevăr pe care România îl ignoră! În Germania și Suedia, aceiași migranți au ucis și violat în grup fetițe de 12 ani, asta în timp ce România ia în râs problema migranților.

Dacă la capitolul securitate națională suntem nițel praf, la diplomație excelăm în penibil!
"Austria e unealta Rusiei!" ," E mâna lui Putin!", "România e boicotată de forțe oculte!" Așa sună mai nou retorica oficială care anunță deja un eșec de proporții privind aderarea la Schengen. Căci politicienii români atât pot, să aibă atitudini de golan de colțul străzii, care după ce fluieră o femeie și nu i se răspunde, trece la jigniri. Oricum ești cam nasoală, fă!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.