Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce e singură Anna Lesko (Video)

captura Digi 24
Anna Lesko

Anna Lesko își crește singură băiețelul de 7 ani. Vorbește cu mare drag despre Adam, despre educația dură pe care i-o dă, ca să fie pregătit pentru viață, dar și despre faptul că el e persoana care o face să plângă în hohote. Invitată în emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, artista a dezvăluit care a fost motivul separării de tatăl copilului, cu care a avut o relație de durată.

Vezi și: VIDEO ȘOCANT Liderul rromilor pletoși a murit în timp ce făcea live pe Facebook: A fost lovit de roata desprinsă de la un TIR

“Nu mai privim în aceeași direcție. Mergem așa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăiește. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproșat, nici eu nu am ce să-i reproșez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simțit-o. Și eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine așa... pur și simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoția, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. (...) Ne-am apropiat foarte tare, am împărțit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreața. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înțeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus” - a spus Anna Lesko la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.