Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce este necesară montarea unui dozator de apă în biroul directorului?

stiripesurse.ro
dozator apa

Cu siguranță, dacă nu ești un fan al adrenalinei cu orice preț și al riscurilor de dragul riscurilor, îți dorești ca activitatea ta profesională să fie una liniară, fără prea multe suișuri și coborâșuri în fiecare zi, urmând un ușor trend ascendent, vizibil de la lună la lună sau de la an la an. Astfel, atunci când auzi că ești chemat în biroul directorului, treci prin emoții greu de descris, știind că va urma un moment crucial pentru parcursul tău, fie pozitiv, fie negativ. Unde își găsește un dozator de apă locul în această "poveste"?

Tocmai despre asta vom vorbi în continuare, iar, parcurgând rândurile de mai jos, vei afla de ce este necesară montarea unui dozator apa în cel mai important loc din firma ta, unde se iau deciziile capitale și se stabilește strategia pentru viitor. Iar, dacă ocupi funcția respectivă sau pe cea de secretară a șefului, îți vom prezenta argumentele în favoarea achiziționării unui asemenea echipament, precum și a bidoanelor de 19litri aferente. Fără alte introduceri, iată beneficiile descoperite de către noi, care te vor convinge că ideea este una bună:

1. O gură de apă, la propriu și la figurat, înaintea unor clipe tensionate. În primul rând, un dozator de apă, dotat cu un bidon plin și pahare de plastic sau carton, le va oferi angajaților care pășesc în biroul superiorului lor posibilitatea de a-și umezi gâtul și de a-și drege vocea, înaintea unui dialog care poate avea consecințe pe termen scurt, mediu sau lung, atât financiare, cât și de altă natură (a programului, atribuțiilor etc.). Practic, în acest scenariu, este nevoie să fii la capacitate maximă, din toate punctele de vedere, pentru a depăși cu bine vizita și a te reîntoarce la sarcinile tale de muncă de zi cu zi;

2. O dovadă de respect din partea directorului pentru angajații săi. În al doilea rând, faptul că el sau asistent manager-ul său ia în calcul să cumpere și să instaleze un dozator de apă, fie în biroul propriu-zis, fie în anticameră, reprezintă un gest clar că directorul se gândește la subalternii săi, dar și la potențialii sau actualii parteneri ori colaboratori, care îi trec pragul. Ei vor fi întâmpinați într-o atmosferă primitoare, într-un spațiu curat, frumos aranjat, luminos, și vor fi serviți fie cu un pahar cu apă, fie cu o cafea, în funcție de preferințe;

content-image

3. Accesul la o apă de calitate net superioară față de cea de la robinet. Nu în ultimul rând, un dozator de apă furnizează accesul la o apă de calitate net superioară față de cea de la robinet, care în țara noastră nu prea poate fi descrisă drept potabilă, având în vedere aspectul, mirosul și gustul său reprobabile. În schimb, optând pentru acest echipament, dar și pentru bidoane de 19litri de apă de izvor, 100% pură și netratată (întrucât legea interzice procedura respectivă), vei avea certitudinea unui produs exclusiv benefic pentru organismul uman.

În concluzie, acum știi care sunt avantajele achiziționării și montării unui dozator în... the office, atât pentru director, cât și pentru angajați, parteneri, colaboratori etc.!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.