Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce îl numește Elena Udrea ”baron PSD” pe Iohannis

Elena Udrea îl atacă frontal pe Klaus Iohannis! Liderul PMP consideră că președintele interimar al PNL a sprijinit pe ascuns o lege prin care primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene pot face acum parte din adunările generale ale companiilor de utilităţi de la nivel local

”Klaus Iohannis nu se deosebeşte cu aproape nimic, în mentalitate, de baronii PSD. Acest lucru este dovedit de felul ruşinos în care PNL a sprijinit pe ascuns o lege prin care primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene pot face acum parte din adunările generale ale companiilor de utilităţi de la nivel local.

Acest act normativ, făcut special la cererea baronilor locali PSD şi PNL pe când încă erau împreună la guvernare, slăbeşte Agenţia Naţională de Integritate şi rezolvă problemele multor aleşi locali care se aflau în incompatibilitate. Printre ei, şi primarul Sibiului, Klaus Iohannis, care se judecă în acest moment cu ANI şi care ne anunţase că, dacă va pierde procesul, îşi va retrage candidatura la Preşedinţia României.

Acest gest ruşinos al liberalilor arată că nu există diferenţe între PSD şi PNL şi nici între Ponta şi Iohannis. E un argument foarte serios în sprijinul ideii că primarul Sibiului nu prezintă suficiente trăsături morale pentru a obţine principala funcţie în stat şi că nu poate fi nici pe departe un garant al funcţionării independente a Justiţiei.

PMP cere conducerii PDL, partid care se află în tratative avansate pentru topirea în PNL, să ofere un punct de vedere faţă de situaţia creată în urma atitudinii liberalilor şi să precizeze dacă şi ei sunt susţinători ai acestui act normativ favorabil baronilor locali.”, a scris Udrea pe o rețea de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.