Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce nu a fost inclusă CFR Cluj în jocul FIFA 2019

FOTO: https://www.stuffcompare.com

Numeroase site-uri care se ocupă cu analiza jocurilor video anunţau de curând că formaţia CFR Cluj va fi inclusă în FIFA 19. După apariţia jocului, campioana România a fost de negăsit în cel mai popular simulator al "sportului rege", relatează Mediafax.

Explicaţia este destul de logică. Conform surselor ProSport, CFR Cluj a ratat şansa de a reprezenta România în FIFA 19, pentru că a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor.

S-ar părea că înţelegerea era clară: dacă CFR Cluj se califica în grupele Ligii Campionilor, campioana României ar fi fost introdusă şi în jocul FIFA 19, produs de EA Sports. Din informaţiile ProSport, Viktoria Plzen a fost preferată în dauna ardelenilor. Campioana Cehiei s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, astfel că apare şi în jocul FIFA 19. În joc apar şi echipe care nu s-au calificat în cupele europene, cum ar fi Helsinki, dar finlandezii mai fuseseră incorporaţi şi la ultimele două ediţii. Situaţia este una tragi-comică, având în vedere că jocul video este în mare măsură dezvoltat în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.