Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce nu mai candidează Victor Ponta la prezidențialele din 2019

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Victor Ponta a anunțat clar că nu va intra în lupta pentru șefia statului, înainte de alegerile care vor avea loc în 2019.

"În 2016 toamna, eram oarecum îndoit dacă să mai fac politică, dacă să mai fac campanie. Am ieșit hotărât să fac campanie pentru PSD, pentru ALDE, eu am făcut campanie convins că o sa facă treabă, nu s-a întâmplat. I-am zis lui Dragnea: Fac campanie, dar oprești abuzurile? Și a zis: Da, din prima zi! Nu s-a întâmplat nimic!

Citește și: Victor Ponta, mesaj pentru protestatarii care au manifestat împotriva lui Klaus Iohannis: 'Nu înțele de ce protestul s-a ținut la Cotroceni'

Teamă pentru mine nu mi-a fost, pentru că sunt un bărbat la 45 de ani. Dar mă simt doarte vinovat că din cauza mea, din cauza activității mele politice, au suferit cei din familia mea, care n-au avut parte de bucurii. Din această cauză, nu sunt dispus să-mi supun din nou familia la ce a fost supusă în 2015. Lumea mă întreabă dacă candidez din nou în 2019? Nu, clar nu", a spus Victor Ponta la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.