Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce s-a retras de fapt avocatul lui Cornel Dinicu. Surse judiciare explică decizia lui Aanei, care nu are lăgătură cu amenințări

captura video
bogdan aanei avocatul lui cornel dinicu

Bogdan Aanei, unul dintre avocații lui Cornel Dinicu, a anunțat luni că se retrage din acest caz, invocând o serie de amenințări pe care le-ar fi primit ”în toate formele posibile”, iar din acest motiv nu poate continua să își apere clientul. În realitate, spun surse judiciare, Aanei ar fi fost concediat chiar de către Cornel Dinicu.

Bogdan Aanei și-a anunțat retragerea din dosarul Ferma Dacilor în cursul zilei de ieri, în timp ce Cornel Dinicu era audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Avocatul a ieșit din sediul parchetului și a informat jurnaliștii cu privire la decizia sa, explicând că nu mai poate da detalii care au legătură cu patronul pensiunii care a ars.

Acesta nu a explicat foarte clar în ce au constat amenințările primite și nici cine le-a făcut, dar a precizat că au fost ”în toate formele posibile”. A revenit ulterior cu precizări, în timpul unei intervenții telefonice la Antena3, unde a explicat că astfel de amenințări ar fi fost primite chiar și pe holul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Aanei este al doilea avocat care renunță la caz

Potrivit unor surse judiciare, avocatul ar fi fost concediat chiar de către Cornel Dinicu, acesta fiind nemulțumit de faptul că Aanei a ieșit public, în presă, și a dat declarații despre dosarul Ferma Dacilor.

Discuția, care s-a soldat cu rezilierea contractului dintre client și avocat, a avut loc, luni, pe holul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Bogdan Aanei este ce-l de-al doilea avocat care renunță să-l apere pe patronul Fermei Dacilor, acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, informează ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.