Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce vrea să scape Dinamo de Nistor: Dezvăluiri din vestiarul câinilor

www.digisport.ro
Dan Nistor Dinamo

Vestea unui schimb Nistor-Nascimento a mirat pe toată lumea, mai puţin pe cei doi antrenori. Dan Petrescu, dar şi Cosmin Contra, cei doi foşti fundaşi dreapta ai României, au nevoie de fotbalistul celeilalte echipe în angrenajul gândit pentru CFR, respectiv Dinamo. Şi, chiar dacă suporterii "câinilor" consideră că plecarea lui Nistor este o pierdere, Contra e gata să-l dea deoarece pur şi simplu nu-l place. Îl vede drept un permanent motiv de scandal.

Un alt motiv pentru care Contra nu-l apreciază este acela că nu-i respectă indicaţiile. Şi, chiar dacă de cele mai multe ori reuşeşte să nu greşească, ba chiar să obţină maximum din anumite faze datorită calităţilor avute, antrenorul se teme că la un moment dat va greşi grav. "Îi recunoaşte valoarea, realmente e conştient de ea, dar pentru Cosmin contează mai mult grupul decât un nume, indiferent care este acela", a confirmat pentru Digi Sport o sursă din cadrul clubului.

Citește și: Jucătorul dorit de Contra, cale liberă spre Dinamo

De altfel, după venirea lui Contra la Dinamo, Nistor a fost trecut la un moment dat pe bancă, chiar dacă din exterior se părea că el e un mare plus pentru echipă. Conştient însă că jocul acestuia ajută echipa, tehnicianul i-a mai dat şanse, iar Nistor şi-a recâştigat locul în echipă.

Dinamo s-a chinuit să-l aducă pe Nistor la Dinamo. În vara anului trecut, mai exact pe 30 august, căpitanul Pandurilor a obţinut eliberarea de sub contractul cu gorjenii şi a semnat cu echipa bucureşteană. Venit "liber", a obţinut un salariu consistent, dar după puţin timp a intrat în conflict cu colegii. I-a vorbit urât lui Brănescu la pauza meciului din 24 septembrie 2016, Dinamo-Concordia 0-1, iar de aici până la o altercaţie nu a mai fost decât un pas. Nu trecuse nicio lună de la venirea lui Nistor al Dinamo, iar cei mai vechi jucători de la echipă au fost deranjaţi şi de faptul că Dan a primit de la Andone banderola de căpitan.

Una dintre surprizele legate de acest schimb este diferenţa de vârstă dintre cei doi. Nascimento are doar 22 de ani, în timp ce Nistor 29, dar acesta este motivul pentru care Dinamo nu are şi pretenţii financiare. Schimbul este aşteptat să se realizeze în zilele următoare, dacă Nistor va fi de acord cu oferta financiară pe care i-a făcut-o CFR. Este singurul impediment în calea celor două transferuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.