Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deținut de la Penitenciarul Iași, bănuit de înșelăciuni prin metoda 'Accidentul'

scapare din inchisoare

Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost audiat într-un dosar în care poliţiştii ieşeni şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale de la Inspectoratul General al Poliţiei Române au efectuat percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune prin metoda 'Accidentul'. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, duminică au fost efectuate trei percheziţii, două în Penitenciarul Iaşi şi una în Dorohoi. 

Percheziţiile au fost făcute de poliţiştii din Iaşi şi cei ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în cadrul unui dosar penal, în care mai multe persoane sunt bănuite de înşelăciune şi complicitate prin metoda "Accidentul". Prejudiciul este estimat la aproximativ 80.000 de lei. 

"În perioada martie - septembrie, una dintre persoanele în cauză ar fi înşelat, prin metoda 'accidentul', şapte persoane din municipiul Iaşi. În urma percheziţiilor, s-au confiscat 2.950 de lei, telefoane mobile, cartele SIM care ar fi fost folosite la săvârşirea infracţiunilor. De asemenea, un bărbat bănuit de comiterea a şapte infracţiuni de înşelăciune şi tentativă la înşelăciune prin metoda ,,Accidentul', a fost reţinut pentru 24 de ore. Alte trei persoane sunt cercetate în stare de libertate, fiind bănuite de comiterea a şase infracţiuni de complicitate la înşelăciune", a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, potrivit agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.