Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De la Realitatea TV la SRI: Ovidiu Marincea s-a făcut ofițer de presă la SRI

sri

Ovidiu Marincea a fost, până acum aproape două săptămâni, jurnalist la Realitatea TV. El a anunțat că are de gând să se retragă din presă.

"Dragilor, mi-am luat o vacanta lunga si de reflectie de la Realitatea TV. Ma odihnesc, dar fac si lucruri interesante. Imi intensific proiectele de comunicare publica, sustin niste examene si este posibil ca dupa vacanta sa fac cu totul altceva. Pana atunci, va doresc o vara linistita!", scria Ovidiu Marincea în ultima zi de muncă la Realitatea TV.

Se pare că în două săptămâni, Marincea a trecut în cealaltă tabără. Este noul purtător de cuvânt al SRI. Marincea a părăsit și spațiul virtual, el închizându-și contul de pe o rețea de socializare. Conducerea SRI a confirmat pentru STIRIPESRUSE.RO că Marincea se va ocupa de comunicarea Serviciului.

Ovidiu Marincea este consilierul Directorului SRI începând cu data de 17 august 2015 și va coordona comunicarea publică a Serviciului. Jurnalistul are 36 de ani și o experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune.

Cu acestă ocazie, Directorul SRI, Eduard Hellvig, a transmis un mesaj de întâmpinare: ”Îi urez bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni.

Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare, de aceea mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului. ” a declarat Directorul SRI.

”Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român. ” a afirmat domnul Ovidiu Marincea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.