Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De la Vocea României, direct în Poliţie: A lăsat scena pentru a apăra cetăţenii

vocearomaniei.protv.ro
vocea romaniei

Poveste de viaţă de senzaţie a unei arădence. A creat momente de neuitat pe scena de la Vocea României, acum face ordine pe străzile din Arad. Claudia Iuga a devenit vedetă în 2013 când a participat la unul dintre cele mai vizionate show-uri TV din ţara noastră. Acum a devenit poliţist.

Citeşte şi: Un membru al Guvernului, JEFUIT sub ochii vicepremierului

"La un moment dat am simţit că viaţa de civil nu îmi oferă suficientă adrenalină, după ce am cochetat cu o firmă de prestări servicii şi cu consilierea juridică pe linie de IMM-uri. Întrucât am simţit nevoia de altceva, în combinaţie cu "mai mult" din ceva nedefinit la ora aceea, la 26 de ani m-am înscris fără să ştiu despre ce e vorba la un examen pentru încadrare directă în poliţie. Am luat examenul din prima, însă de la primele probe mi-am promis că, dacă nu-l iau, nici nu mai dau o dată, deoarece mi s-a părut extraordinar de greu. Şi acum mi se pare unul dintre cele mai grele examene pe care le-am dat în viaţa mea. Însă probabil datorită ambiţiei mele şi a cunoştinţelor acumulate în facultate (am absolvit ştiinţe juridice) am trecut cu bine peste examen şi cu mândrie afirm azi că sunt poliţistă din 20 Aprilie 2006.", a dezvăluit Claudia Iuga pentru ghidularadean.ro.

Citește și: Ele sunt femeile care fac SEX mai DES: Studiu pe 210.000 femei

Claudia a vorbit şi despre marea ei pasiune, muzica. "Eu nu mi-am dat niciodată seama că "îmi place să cânt", muzica a fost mereu parte integrantă a vieţii mele, de copil. Tata muzician, înconjurată de oameni din branşă, veşnic la repetiţiile tatălui meu şi la concertele lui, apoi fredonând muzicile pe care le auzeam prin casă sau ascultând casete cu muzică la volum maxim până eram ameninţată că mi se taie curentul de ai mei. Am început cu jazz (tata asculta mult), apoi am "gustat" din QUEEN şi cam aşa am început să învăţ despre muzică de la cei mai buni, cărora azi li se spune "clasici”.", a mai spus poliţista pentru sursa citată.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.