Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De neuitat! O mireasă din India a fost dată în urmărire după ce a tras focuri de armă la propria nuntă

India Today
mireasa india focuri de arma

Poliţia din Uttar Pradesh, un stat din nordul Indiei, se află în căutarea unei mirese care a tras focuri de armă la propria nuntă, informează luni BBC. O înregistrare video distribuită pe reţelele de socializare o arată pe acea femeie trăgând patru focuri de armă în timp ce se afla pe un scaun, alături de soţul ei.

Poliţia locală afirmă că a deschis un dosar împotriva miresei, care a dispărut după incident.

Celebrările prin focuri de armă în timpul nunţilor reprezintă o practică frecvent întâlnită în statele din nordul Indiei, însă ele cauzează adeseori accidente şi chiar decese. Potrivit legislaţiei indiene, orice persoană care foloseşte o armă de foc "în grabă sau într-o manieră neglijentă sau în cadrul unor salve de celebrare", punându-i pe ceilalţi oameni în pericol, riscă să ajungă la închisoare, să fie amendată sau să primească ambele sancţiuni.

 

În 2016, un tribunal din capitala statului Uttar Pradesh, Lucknow, a decis ca orice caz de celebrare prin focuri de armă să fie investigat, indiferent dacă a fost depusă sau nu a fost depusă o plângere la Poliţie.

 

Potrivit cotidianului Times of India, înregistrarea video cu acea mireasă a fost filmată de o rudă a ei, care a distribuit-o apoi pe reţelele de socializare.

 

Poliţia indiană afirmă că mireasa "s-a ascuns" întrucât se teme că va fi arestată.

 

Săptămâna trecută, o înregistrare video devenită virală, realizată în statul Maharashtra din vestul Indiei, a surprins momentul în care un pistol a emis o flamă strălucitoare direct spre chipul unei mirese care poza alături de soţul ei pentru fotografiile lor de nuntă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.