Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De Valentine's Day, polițiștii au spart o rețea din București care vindea parfumuri contrafăcute

stiri.md
Politia Moldoveana perchezitii

Polițiștii au făcut luni nouă percheziții în București și în județul Ilfov într-un dosar de evaziune fiscală și punere în circulație a unor produse contrafăcute.

Potrivit IGPR, dosarul este înregistrat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Secția de urmărire penală și criminalistică, privind infracțiuni de evaziune fiscală și punere în circulație a unor produse contrafăcute, informează Mediafax.

În fapt, s-a stabilit că mai multe persoane, prin intermediul unor firme având ca obiect principal de activitate comerțul online, ar fi oferit spre vânzare și ar fi comercializat pe internet, printr-un site propriu specializat de parfumuri, produse ce poartă mărci notorii, inclusiv tip tester, susceptibile a fi contrafăcute, fără a înregistra în întregime în evidențele contabile operațiunile efectuate și veniturile realizate.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 1.789 de produse tip parfum/tester (145 de sortimente), cu o valoare de piață de aproximativ 700.000 de lei, ce urmează a fi analizate, în vederea stabilirii caracterului autentic sau contrafăcut al acestora și pentru dispunerea, după caz, a măsurilor legale care se impun.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Institutului Național de Criminalistică și al Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.