Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ziua sa, Marius Lăcătuș a refuzat cadoul de la fanii FCSB. Motivul: 'Să nu-i supere pe băieții din Peluza Sud'

as.ro
marius lacatus

5 aprilie, ziua unuia dintre cei mai mari atacanți români ai tuturor timpurilor, Marius Lăcătuș. 'Fiara' care a împlinit 59 de ani are cu Steaua un palmares incredibil: zece titluri de campion național, șapte Cupe ale României, Supercupa Europei în 1987, Cupa Campionilor Europeni în 1986 și participând la trei turnee finale - Campionatul Mondial din Italia – 1990, Campionatul Mondial din Franța – 1998 şi Campionatul European din Franța – 1996.

Iar cu această ocazie,  membrii Asociației 'Salvați Steaua', care sunt implicați în lupta pentru palmares dintre FCSB și CSA, s-au gândit la fostul lider din Ghencea și s-au hotărât să-i facă un cadou.

„Mâine este ziua lui Marius Lăcătuș și Asociația ‘Salvați Steaua’ l-a contactat prin intermediul meu dacă acceptă un cadou, un gest de prețuire pentru ce înseamnă Marius Lăcătuș, indiferent că unii sunt cu FCSB, alții cu CSA Steaua. Trist am fost când am auzit că Marius Lăcătuș refuză cadoul chiar dacă noi nu am reușit să facem public acest gest. A spus că nu vrea să audă Peluza Sud. Într-un fel să nu-i supere pe băietii din Peluza Sud și refuză cadoul de la Asociația ‘Salvați Steaua’”, a dezvăluit Gabi Safta, la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.

„Am hotărât că FCSB este Steaua și cu asta am spus tot. Într-adevăr este trist, este dureros să vezi că suntem împărțiți noi cei care îi aplaudam împreună pe Lăcătuș sau pe Bănel Nicoliță sau pe Vivi Răchită. I-am oferit un cadou din partea Asociației ‘Salvați Steaua’ în semn de prețuire pentru că Marius Lăcătuș… Este Asociația care luptă împreună cu FCSB în recuperarea palmaresului și a tot ceea ce urmează să se întâmple. Îi respectăm poziția chiar dacă nu suntem de acord cu ea”, a mai dezvăluit Gabi Safta.

 

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a dezvăluit că deși este iubit de fanii FCSB, o bună parte dintre suporteri au început să-l jignească

”Aici mă doare cel mai mult, că a împărțit suporterii. Eram una dintre cele mai puternice galerii din țară, noi și cu Sudul. I-ai împărțit în așa fel de i-ai făcut și dușmani între ei. Eu am prieteni la Sud.

Problema este că de multe ori oamenii au început să jignească și le-am spus să nu-l jignească pentru că tot Marius Lăcătuș al nostru rămâne și tot el este, dar nu e normal când știi bine ce ai pățit, ce ți-a făcut șeful lor de galerie Horia Enache.

Cel mai mult doare că au împărțit suporterii. Este urât să mergi pe stradă și din prieten să ajungi să spui ‘bă, tu ești oaie’ sau ‘bă, tu ești soldat’. Aveți doi oameni uriași în platou (n.r. – Valeriu Răchită și Bănel Nicoliță) care știu ce înseamnă Steaua, au văzut și au trăit pe pielea lor ce făceau înainte suporterii. Și Robert Niță, la fel, când erau derby-urile între noi și ei”, a declarat Gheorghe Mustață, la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.