Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De Ziua Star Wars, Carrie Fisher a primit postum o stea pe Walk of Fame

www.fantasynscifi.com
Carrie Fisher

De Ziua Star Wars, celebrată în fiecare an pe 4 mai, actriţa Carrie Fisher, interpreta prinţesei Leia, care a murit în 2016 la vârsta de 60 de ani, a fost onorată postum cu o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, informează Reuters.

În prezenţa unui grup numeros de fani, alături de roboţii din ''Star Wars'' R2-D2 şi C-3PO, doi soldaţi Stormtroopers, au mai fost prezenţi la ceremonie actorul Mark Hamill, regizorul J.J. Abrams şi preşedinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy, potrivit Agerpres.

''E trist că ea nu este azi aici cu noi - ar fi fost perfect -, dar nu ar fi vrut să fim trişti. Ar fi vrut să ne distrăm, să râdem'', a spus Hamill, interpretul lui Luke Skywalker, fratele prinţesei Leia în franciza ''Star Wars''.

Fiica lui Fisher, actriţa Billie Lourd, a fost prezentă la ceremonie şi a primit, în numele mamei ei, steaua cu numărul 2.754 pe Hollywood Boulevard. Actriţa a glumit şi a povestit că mama ei îi spunea că nimeni nu e faimos până nu devine un recipient de bomboane Pez.

''Mama mea are două probleme, un recipient Pez şi o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Mama, ai reuşit'', a spus Lourd.

Lourd a mai spus că după ce a urmărit-o pe mama ei în ''Star Wars'' în rolul prinţesei Leia, şi-a schimbat percepţia despre ea.

''Mi-am dat seama atunci că Leia e mai mult decât un personaj. E un sentiment, o forţă, e graţie, e inteligenţă, e feminitate la superlativ, ştie ce vrea şi obţine'', a spus Lourd.

''Nu are nevoie de nimeni să o salveze pentru că se salvează singură şi chiar îi salvează şi pe salvatori şi nimeni n-ar fi putut să o interpreteze mai bine ca mama mea''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.