Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deadland Ritual, supergrupul format din muzicieni care au cântat în trupe precum Black Sabbath şi Guns N' Roses, a lansat primul single

verdenfata.com
chitara

Supergrupul Deadland Ritual, format din muzicieni care au cântat în trupe precum Black Sabbath şi Guns N' Roses, a lansat primul single, „Down in Flames”.

Trupa este formată din Franky Perez (voce), Matt Sorum (tobe), Geezer Butler (bas) şi Steve Stevens (chitară).

Numele celor patru sunt legate de Black Sabbath, al cărui cofondator este Butler, Guns N' Roses, Velvet Revolver şi The Cult, pentru care Sorum a fost toboşar, Billy Idol, cu care Steve Stevens colaborează de trei decenii, şi Apocalyptica, al cărui solist este Perez.

Primul single al Deadland Ritual a fost lansat luni şi beneficiază de un videoclip semnat de Sarah Winters.

Steve Stevens şi Franky Perez au fost primii pe care Matt Sorum i-a sunat: „Ştiam că vrem să facem un sound rock mai puternic, iar când l-am contactat pe Geezer şi el a fost de acord să cânte am ştiut că asta ar putea fi o trupă mare. La scurt timp după ce l-am contactat pe producătorul Greg Fidelman s-a născut Deadland Ritual”.

Black Sabbath a susţinut ultimul concert pe 4 februarie 2017, iar Geezer Butler a decis să se alăture grupului.

„Lucram la un nou album solo când a apărut treaba asta. A fost atractiv pentru mine să lucrez cu o trupă pentru că sunt obişnuit cu asta. Aşadar, pare foarte natural. Abia aştept să concertez cu băieţii”, a spus Butler, citat de Loudwire.

Trupa are deja două concerte stabilite pentru anul viitor. Muzicienii vor fi prezenţi la festivalurile Download şi Hellfest, în iunie. Ei continuă să compună şi este posibil ca în curând să laseze un prim album.

Cât despre setlistul de concert, ei spun că vor analiza catalogul fiecăruia şi vor alege „piesele la care vă aşteptaţi mai puţin”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.