Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Debandadă pe scena politică - CTP pune tunul pe USR: 'Prima grijă a lui Barna este să se pună la adăpost, la scuteală. Este molozul minții'

ctp cristian tudor popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu critică poziția USR anunțată luni în legătură cu votul pentru guvernul Ludovic Orban și o consideră o „culme a non-sensului”.

Președintele USR, Dan Barna, a declarat luni, că USR va susține Guvernul Orban dacă se conturează o majoritate care să adopte luni sau marți măsurile cerute la negocieri.  El a menționat că ieșirea din criza politică nu este responsabilitatea USR, ci a președintelui Klaus Iohannis și a premierului desemnat.

„Ieșirea din criză nu este mandatul USR” este una dintre cele mai puternice fraze pe care le-am auzit de la un candidat la Președinția României, a declarat CTP la Digi24. Iată argumentația gazetarului:

Audiere 'bombă' - Raed Arafat, explicații în dosarul Colectiv / SURSE

„Deci, domnul Barna vrea să fie președinte al românilor și ne spune că partidul său nu dorește să contribuie în niciun fel la ieșirea din criză a acestei țări al cărei președinte vrea să fie. Apoi, dl Barna spune: dacă nu există majoritate, nu o să fie din vina noastră. Deci, prima grijă a dlui Barna și a partidului său este să se pună la adăpost, la scuteală: nu noi suntem vinovați de treaba asta. Nu-i interesează altceva.

Iar ceea ce spune dl. Orban - rar se întâmplă să-i dau dreptate dlui Orban, dar acum îi dau, deci este o culme a non-sensului ca USR să nu voteze guvernul PNL pentru că Ponta, cu UDMR și cu numai știu cine de pe acolo au refuzat să voteze cererile USR în regim de extremă urgență. Nici asta nu este în regulă, deci nu poţi să vii cu astfel de sulă-n coastă,  ca să folosesc o expresie clasică, pusă în felul acesta Parlamentului: dom'le dacă în 24 de ore nu votați ce spunem noi, s-a terminat! Nu votăm guvernul, că n-avem ce vota.

Cum să n-ai ce vota? Iarăși, absurd. Adică pentru că n-au votat Pro România, UDMR și ALDE, în mod preventiv USR nu va vota guvernul PNL, pentru că n-au votat ăştia. Este molozul minţii!”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.