Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decebal Făgădău, primar Constanţa: Mamaia este curată, sigură şi pregătită pentru minivacanţa de 1 Mai. Ne aşteptăm la cel puţin 20.000 de turişti în staţiune

constanta.ro
fagadau

Primarul municipiul Constanţa, Decebal Făgădau, susţine că staţiunea Mamaia este curată, sigură şi pregătită pentru minivacanţă de 1 Mai, spunând că există mai multe evenimente şi atracţii pentru cei care vor alege această destinaţie şi că în staţiune se vor afla cel puţin 20.000 de turişti.

Decebal Făgădău a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul unei întâlniri de lucru despre deschiderea sezonului estival, că staţiunea Mamaia este pregătită pentru minivacanţa de 1 Mai. “Staţiunea Mamaia este curată, sigură, pregătită şi are un program de evenimente cu care aşteaptă toţi românii şi nu doar românii. Avem un calendar de evenimente extrem de dinamic şi veţi avea ce face în staţiunea Mamaia. Telegondola funcţionează, autobuzele etajate funcţionează, din ce ştiu toate unităţile de cazare au început să-şi amenajeze inclusiv locurile de joacă pentru copii. De asemenea, să nu uităm că Mamaia, spre deosebite de alte staţiuni dedicate, are în spate un oraş puternic şi frumos aşa cum este Constanţa”, a afirmat Făgădău.

El consideră că "parcă mai mult ca altădată operatorii economici din Mamaia şi-au unit eforturile", fiind convins că va fi "o minivacanţă reuşită". “Aşteptăm din ce în ce mai mulţi turişti, suntem pregătiţi, avem salvamari, este curat, operatorii economici şi vreau să le mulţumesc, parcă mai mult ca altădată şi-au unit eforturile şi au venit şi şi-au făcut curat. Sunt convins că vom avea o minivacanţă reuşită şi plină de momente de neuitat pentru toţi cei ce ne vor trece pragul”, a precizat Decebal Făgădău.

El a mai spus că cel puţin 20.000 de turişti vor fi în Mamaia în această minivacanţă, urmând să fie prezenţi la festivalul de muzică electronică Sunwaves. “Sunwaves aduce peste 20.000 de turişti, dintre care jumătate din afara ţării, toate cluburile din nord, toate companiile mari sunt deja angrenate într-un sezon estival care se anunţă foarte bun. Evident că este mult de lucru, dar una peste alta suntem pregătiţi, parcă mai pregătiţi ca în alţi ani”, a mai susţinut Făgădău.

Astfel, printre atracţiile minivacanţei de 1 Mai în staţiunea Mamaia, se află festivalul de muzică electronică Sunwaves, aflat la cea de-a 23-a ediţie, dar şi un festival gastronomic. De asemenea, cluburile din Mamaia anunţă petreceri şi evenimente la care vor fi prezenţi DJ-ei renumiţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.