Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia care-l va scoate din minţi pe Vladimir Putin: Rusia ar putea fi EXCLUSĂ

telegraph.co.uk
vladimir putin

Asta e decizia care îl va scoate din minţi pe Vladimir Putin. Rusia e în faţa unei situaţii fără precedent. Ar putea fi exclusă de la Olimpiadă.

Citeşte şi: Tragedie la o şcoală din Bucureşti: A murit când a văzut mascații

Comitetul International Olimpic a amenintat Moscova cu sanctiuni de o duritate extrema. Presedintele Comitetului Olimpic International, Thomas Bach, a anuntat miercuri ca analizeaza foarte serios recentele acuzatii la adresa Rusiei privind dezvoltarea unui program de falsificare a testelor anti-doping si ar putea decide excluderea federatiilor sportive din aceasta tara de la JO din aceasta vara. “Vom aplica o politica de toleranta 0 atat in cazul atletilor, cat si in cel al anturajului acestora”, a spus Bach, potrivit BBC. Bach s-a referit la dezvaluirile facute de Grigori Rodcenkov, fostul sef al laboratorului rusesc anti-doping. Acesta a declarat ca a pregatit pentru Jocurile Olimpice de la Soci, intr-un centru secret, peste 100 de probe false de urina care sa le permita atletilor rusi sa treaca testele doping - ca parte a unui plan pus la cale la cel mai inalt nivel. Afirmatiile lui Rodcenkov, negate de Kremlin, au fost insa confirmate la CBS de un fost subaltern al sau.

Citeşte şi: Descoperire revoluţionară: Specialiştii au un tratament revoluţionar împotriva cancerului la sân

“Sanctiunile pot merge de la excluderea pe viata de la Jocurile Olimpice pentru cei implicati pana la sanctiuni financiare dure si suspendarea sau excluderea unor intregi federatii nationale, asa cum se intampla deja cu cea de Atletism din Rusia”, a precizat Bach. CIO a cerut Agentii Internationale Anti-Doping (WADA) sa investigheze acuzatiile la adresa Moscovei. “Rezultatul acestei anechete va influenta substantial natura participarii sportivilor rusi la Jocurile Olimpice de la Rio”, conform ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.