Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia CSM după ce mai mulți procurori au solicitat PLECAREA din DNA: Lovitură pentru Kovesi

sigla dna

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis, marţi, cererile de încetare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie formulate de trei procurori şi a respins alte trei solicitări similare, au declarat, pentru AGERPRES, oficiali din CSM.

Citește și: A început EXODUL la DNA: Șase procurori au cerut să plece după 'prigoana' lui Kovesi

Potrivit oficialilor citaţi, Secţia a admis cererea de încetare a activităţii la DNA şi revenire la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti formulată de procurorul Alina Ştefănescu şi solicitarea procurorului Alina Irina Avram de încetare a activităţii la DNA şi continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu sau revenire la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. De asemenea, CSM a avizat favorabil o eventuală detaşare de la DNA a procurorului Claudiu Dumitrescu.

În schimb, arată sursele citate, Secţia a respins cererea de transfer de la DNA la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti sau Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a procurorului Eugen Anton şi pe cea a procurorului Mădălina Scarlat de transfer de la DNA la Parchetul General, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti sau, respectiv, la unul din celelalte parchete de pe lângă judecătoriile de sector din Bucureşti.

Citește și: Anunț CRUCIAL pentru Kovesi, Coldea sau Băsescu: 'Nu mai pot să se ESCHIVEZE'

Tot marţi, Secţia pentru procurori a respins şi solicitarea procurorului Ioan Chiş de încetare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie şi continuarea activităţii la unul dintre parchetele de pe lângă judecătoriile de sector din Bucureşti sau la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.