Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia INSTANȚEI - Fostul internațional Gică Popescu va fi EXECUTAT SILIT - Suma cerută de bancă e URIAȘĂ

gica popescu

Gică Popescu, consilierul onorific al Vioricăi Dăncilă şi omul responsabil cu buna organizare a EURO 2020 în Bucureşti, a dat, din nou, de probleme: va fi executat silit de o bancă de la care s-a împrumutat pentru a finanţa o afacere deschisă în 2010 şi care, ulterior, s-a dovedit neinspirată.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Adina Florea a DESCINS la DNA Ploiești pentru a căuta camera de TORTURĂ în care erau audiați martorii neobedienți

Acum nouă ani, fostul căpitan al Generaţiei de Aur s-a gândit să deschidă un bazar, Doldora, la periferia Capitelei, în cartierul Rahova, investind zece milioane de euro în încercarea de a readuce ideea de concept supermarket în România: "Oamenii din ziua de azi nu mai merg la muzee, dar se duc la mall. Noi am dorit să reedităm ceea ce se întâmpla aici acum 100 de ani, când ţăranii veneau cu căruţele şi vindeau direct din ele. Am adus istoria în prezent", spunea "Baciul", la acea vreme.

Doar că planurile sale nu au mers aşa cum s-a aşteptat şi construcţia ridicată pe un loc ocupat anterior de o fabrică de vopsele şi-a găsit destul de rapid falimentul. Cum o parte din bani, două milioane de euro, a fost împrumutată de o bancă turcească alături de soţia sa, Luminiţa, şi doi parteneri de afaceri, Marius Roateş şi George Saguna, acum a venit şi nota de plată, instanţa luând decizia de a-l executa silit pe fostul căpitan al echipei naţionale: "Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa isntanţei, azi, 12.04.2019,. Încheiere finală( dezinvestire)", e mesajul instanţei.

Cum suna ideea de afacere a lui Popescu? Spera să umple spaţiul de nu mai puţin de 7.000 de metri pătraţi cu tarabe pe care să le închirieze cu 30 de euro metrul pătrat/lunar şi să aibă, astfel, o afluenţă ridicată de oameni care să-şi expună marfa. Doar că amplasarea în preajma Pieţei Rahova şi la trei staţii de tramvai de mall-ul Liberty Center s-a dovedit o alegere neinspirată, iar Baciul s-a văzut rapid în ipostaza de a se reorienta. A încercat cu un alt magazin pe locul bazarului, dar nici acela nu a funcţionat şi Popescu a fost nevoit să pună capăt afacerii.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.