Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia judecătorilor în cazul bărbatului de 76 de ani care și-a ucis ginerele, iar apoi i-a dat foc: Chiar fiica sa a sunat la poliție

Twitter
politie crima

Bărbatul de 76 de ani din Brăila, reţinut sâmbătă sub acuzaţia de omor calificat, după ce şi-a omorât ginerele şi i-a incendiat cadavrul, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

''Bărbatul de 76 de ani din Vărsătura, reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, a fost prezentat instanţei, care a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile'', informează IPJ Brăila.

Citește și: Olguța Vasilescu profețește dezastrul pentru români: Nu doar că nu mai vor să facă majorările de pensii și salarii, dar vor sa taie

O femeie de 43 de ani, din localitatea Vărsătura, a sesizat vineri, prin apel la 112, faptul că soţul său, de 45 de ani, a fost găsit decedat în curtea locuinţei.

''La faţa locului, poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului, care prezintă urme de combustie şi mai multe leziuni pe suprafaţa corpului. În cauză se continuă cercetările, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul victimei'', au precizat vineri reprezentanţii IPJ Brăila.

Citește și: Traian Băsescu dă semnalul serii: Atrag atenția .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.