Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DECIZIA PNL după retragerea lui Ludovic Orban/ VIDEO

pnl cotroceni gorghiu blaga

După o întâlnire de urgență, liderii PNL au decis să anunțe că un nou candidat va fi desemnat în curând, după consultarea în forurile statutare.

Alina Gorghiu nu a atacat deloc decizia DNA, dar a continuat războiul cu duşmanii de la PSD şi a anunţat ce se va întâmpla cu candidatul PNL pentru primăria Capitalei. "Domnul Ludovic Orban nu vrea să prejudicieze imaginea partidului. Vom lua în considerare la Biroul Permanent Naţional de mâine o candidatură la Primăria Capitalei. Respectăm toate deciziile. Nu facem circ. Noi nu suntem PSD. Nu e nicio problemă legată de resursa umană din PNL. E o problemă că renunţăm la o candidatură care era singura care putea bate candidatul PSD, dar avem multe alte variante. Nu o să mă auziţi pe mine niciodată să vorbesc de rău DNA. Vom avea discuţii în zilele în care urmează. Indiferent de candidatura noastră, ea va fi principala candidatură care va conta în raport cu PSD. La PSD cine e urmărit penal candidează, la PNL acest lucru nu se întâmplă", a tunat Alina Gorghiu.

Vasile Blaga a anunţat că nu poate spune niciun nume acum pentru înlocuirea lui Ludovic Orban. "Nu putem să vă certificăm vreun candidat. Discutăm cu organizaţia pe Bucureşti. Am răspuns în permanenţă de o săptămână. Suntem un partid serios. Nu facem alianţe preelectorale cu nimeni. Eu nu cred că există instituţii care fac jocuri politice. Mergem la câştig şi în Bucureşti", a încheiat Blaga.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.