Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia Realitatea TV cu privire la jurnalistul Claudiu Popa, după comunicatul DIICOT

Realitatea

Jurnaliştii Emma Zeicescu de la TVR şi Claudiu Popa de la Realitatea TV au fost puşi sub acuzare de procurorii DIICOT pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere şi consum de droguri, după ce au fost prinşi în luna august, la un festival de muzică, având asupra lor două ţigarete ce conţineau cannabis. Edward Pastia, directorul executiv al Realitatea TV, anunţă că jurnalistul Claudiu Popa rămâne angajat al postului de televiziune, deşi nu va mai apărea pe ecran.

Femeia care a prezis incendiul din Colectiv, avertisment DUR pentru Elena Udrea: 'Viața ei va fi în mare pericol'

"Claudiu Popa se declară nevinovat. Noi îl credem şi îl susţinem. Date fiind însă comunicatul DIICOT şi reacţia mass-media, o să îl retragem de pe ecran până la lămurirea situaţiei. Dat fiind faptul că îl susţinem, o să lucreze în redacţie", a declarat Pastia pentru STIRIPESURSE.RO.

"Prin ordonanţa din data de 2.10.2018, procurorii DIICOT - Structura Centrală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 republicată. În fapt, s-a reţinut că, la data de 11.08.2018, în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spaţiul unde se desfăşura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun", se arată într-un comunicat al DIICOT transmis joi.

Victor Ciutacu a IZBUCNIT NERVOS după ce DIICOT a anunțat că doi jurnaliști sunt cercetați pentru posesie de droguri: ' Tată, caută-ți alt serviciu'

Iniţial, DIICOT a deschis în luna septembrie un dosar penal in rem în acest caz, însă procurorii au decis, la începutul lunii octombrie, să-i pună pe cei doi jurnalişti sub acuzare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.