Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia surprinzătoare luată de Donald Trump când a aflat ultimul sondaj

www.rawstory.com
Donald Trump

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, a anunţat într-un final vineri că susţine realegerea preşedintelui Camerei Reprezentanţilor, Paul Ryan, dar şi a senatorului de Arizona, John McCain, şi a senatoarei de New Hampshire, Kelly Ayotte, notează agenţiile internaţionale de presă.

Potrivit EFE, vorbind chiar în Wisconsin, statul lui Ryan, Trump şi-a arătat sprijinul pentru Ryan şi McCain şi şi-a exprimat dorinţa de "a munci împreună pentru schimbarea reală" şi "pentru misiunea comună de a face America mare din nou".

Citește și: A arătat tot la piscină: Vedeta care a renunțat la haine, în București / FOTO HOT

Ryan înfruntă primarele republicane pentru un nou mandat de Wisconsin marţea următoare, iar McCain, în Arizona, pe 30 august.

Străduindu-se să pună capăt tensiunilor între el şi mai mulţi înalţi responsabili ai partidului, Trump, care a declanşat o vie controversă declarând în urmă cu câteva zile că nu este încă gata să-l susţină pe Ryan, şi-a exprimat acum susţinerea pentru acesta, notează AFP.

Citește și: GOL PUȘCĂ Așa a fost fotografiat unul dintre cei mai doriți bărbați ai planetei / FOTO

"Avem nevoie de unitate. Trebuie să câştigăm aceste alegeri", a declarat Donald Trump în cadrul unui miting la Green Bay, în Wisconsin. El a subliniat că unitatea republicanilor este singura modalitate de a o învinge pe candidata democrată Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie.

"În misiunea noastră comună pentru a reda Americii grandoarea, îl susţin şi sprijin pe preşedintele nostru al Camerei, Paul Ryan", a spus Trump, aclamat de mulţime.

Citește și: Unul dintre cei mai apreciați artiști spune că se tratează de dependență sexuală

"Este un om bun. Noi putem avea dezacorduri pe câteva subiecte, dar asupra esenţialului suntem de acord", a arătat magnatul.

În urmă cu trei zile, el a declanşat o furtună în tabăra republicană declarând în Washington Post că nu este cu totul gata să-l susţină pe Ryan.

Citește și: OBSEDAT SEXUAL Filmează sub fustele femeilor în supermarket / VIDEO

"Îmi place Paul, dar ţara noastră traversează o epocă oribilă", spusese atunci Trump. "Noi avem nevoie de un leadership foarte, foarte puternic".

Donald Trump şi-a exprimat de asemenea vineri susţinerea pentru senatorul de Arizona, John McCain, şi a senatoarei de New Hampshire, Kelly Ayotte, ambii candidaţi la realegere în condiţii dificile.

Citește și: A fost publicată constituția apostolică “Vultum Dei Quaerere” a Papei Francisc

Trump, care mai înainte refuzase să-l susţină pe McCain, a declarat vineri că are "o mare stimă" pentru acesta.

EFE reaminteşte că atât Ryan, cât în special McCain au fost doi dintre greii partidului cei mai critici la adresa lui Trump, evidenţiind diviziunea republicanilor în ciuda imaginii de unitate pe care au încercat să o arate la convenţia de la Cleveland.

Citește și: Un nou capitol în istoria umanității se încheie: Ultima fabrică de acest tip se închide

Ultima dată când ambii şi-au ridicat vocea împotriva lui Trump a fost la începutul acestei săptămâni, din cauza disputei magnatului cu părinţii unui soldat american musulman mort în Irak în 2004.

Potrivit ultimului sondaj Reuters/Ipsos, făcut public vineri, distanţa între Hillary Clinton şi Donald Trump s-a redus la mai puţin de 3 puncte procentuale, de la aproape 8, câte îi despărţeau luni, scrie agerpres.ro.

Citește și: Record mondial: Cel mai mare dans în stil Superman / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.