Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie a Comitetului de Situații de Urgență - TREI unități de învățământ și o grupă de grădiniță, în ONLINE în București

Primaria Sectorului 4
scoala banci

Cursurile continuă în format online la trei unităţi învăţământ şi o grupă a unei grădiniţe, potrivit unei hotărâri luate, sâmbătă, de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU), care aprobă scenariile de funcţionare.

"Din cele opt unităţi şcolare care îşi desfăşurau activitatea în sistem online, aprobate prin Hotărârea CMBSU nr. 52 din 12.09.2021, rămân în sistem online un număr de trei unităţi şcolare, din motive de infrastructură şi resurse existente", prevede hotărârea, scrie Mediafax.

Citește și: Subprefectul Capitalei ÎNGROAPĂ congresul PNL: Acum, poate fi organizat DOAR cu jumătate din participanți

Astfel, cursurile vor continua online pentru Grădiniţa nr. 133, Şcoala Gimnazială nr.124 şi Şcoala Sanitară Postliceală VITA.

Subprefectul Capitalei Antonela Ghiţă a precizat, sâmbătă, într-o declaraţie de presă, că aceste unităţi sunt în curs de reabilitare. Ea a informat că iniţial termenul pentru finalizarea lucrărilor a fost 20 septembrie, însă a venit o solicitare de la Inspectoratul Şcolar, în sensul că perioada pentru terminarea lor va fi mai lungă.

Antonela Ghiţă a mai spus că o grupă a Grădiniţei nr. 269 va intra în sistemul online pe motiv că un cadru didactic a fost confirmat cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.