Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie CJSU: Participanții la filmările realizate în județul Neamț nu mai trebuie să poarte mască de protecție

filmare

Participanții la filmările realizate în județul Neamț nu mai trebuie să poarte mască de protecție. Decizia aparține Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Autoritățile susțin că măsura îi va ajuta pe realizatorii de emisiuni și de documentare, anunță MEDIAFAX.

Decizia a fost anunțată miercuri și îi vizează pe toți participanții la emisiuni, filme documentare și videoclipuri realizate în județul Neamț. Aceștia nu mai trebuie să poarte mască de protecție în timpul filmărilor. Totuși, regula nu se aplică și în cazul participanților la conferințele de presă.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a lui Rareș Bogdan la adresa CCR-ului, pe tema impozitării pensiilor speciale: Să sperăm că nu vor anula și acest demers al PNL

„Se exceptează de la obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise persoanele care iau parte la activitatea de producție de emisiuni, filme documentare sau videoclipuri, cu participarea a mai puțin de 50 de persoane (invitați, personaje, personal tehnic) la care utilizarea măștii anulează respectivul act de informare/cultural. Nu se exceptează de la obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise participanții la conferințele de presă și declarațiile de presă”, scrie în decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț.

Contactat de MEDIAFAX, prefectul județului Neamț, George Lazăr, a spus că decizia a fost luată la solicitarea unui jurnalist care dorește să realizeze un documentar despre tradiții și obiceiuri la casa din Humulești a lui Ion Creangă. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că hotărârea nu are nici o legătură cu politica și cu eventualele clipuri electorale care ar putea fi realizate în perioada următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.