Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ULTIMĂ ORĂ - Oana Hăineală, delegată de procurorii CSM în funcția de adjunct al DIICOT

vocea.biz
oana schmidt-haineala

Procurorii CSM au decis, marți, delegarea Oanei Schmidt-Hăineală în funcția de procuror-șef adjunct DIICOT începând cu data de 1 iulie, până la ocuparea funcției în condițiile legii, însă perioada nu trebuie să depășească 6 luni, conform Mediafax.

Citește și: Șeful OPC Timiș intră la RUPERE după ce DNA a descins la Primăria Timișoara: Au încercat să mă intimideze prin plângeri

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât delegarea în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a doamnei Schmidt - Hăineală Oana, începând cu data de 01.07.2019, până la ocuparea funcţiei în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, se arată în minuta secției.

Oana Hăineală, fost președinte CSM, a ocupat, pentru un an, și funcţia de şef al Corpului de Control al Ministerului Justiţiei, până în ianuarie 2019.

De asemenea, procurorul este unul din magistraţii care a avut dosar la DNA, pe abuz în serviciu, cauza fiind clasată pentru că fapta nu există.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.