Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ultimă oră a FRF - Când va avea loc finala Cupei României

Cupa Romaniei trofeu

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, vineri, calendarul competiţional după reluarea meciurilor întrerupte de pandemia de coronavirus poytrivit news.ro.

Având în vedere Ordinul nr. 601/971/2020 emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii pentru reluarea competiţiilor sportive organizate în aer liber de către sportivii profesionişti, sportivii de performanţă şi/sau legitimaţi, Comitetul de Urgenţă FRF a aprobat calendarul competiţional pentru încheierea sezonul 2019/2020 la Liga 1, Liga 2 şi Cupa României.

Luând în considerare faptul că UEFA a acceptat solicitarea FRF de a prelungi termenul pentru comunicarea echipelor participante în competiţiile europene până la data de 3 august, Comitetul de Urgenţă al FRF a stabilit programul competiţional pentru încheierea sezonului 2019/2020.

Conform calendarului, Liga 1 urmează să se reia weekend-ul viitor, iar Liga 2 va redebuta la începutul lunii iulie. De asemenea, finala Cupei României este acum programată pe 22 iulie. Atât Liga 1, cât şi Liga 2 se vor încheia  la 1 august, urmând ca barajul de promovare/menţinere în Liga 1 să se dispute în dublă manşă, în datele de 5 şi 8 august.

Semifinalele Cupei României vor avea loc la 24 iunie, turul, şi la 8 iulie returul.

Tot azi, Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat şi “Protocolul medical de reluare a competiţiilor”. Acesta a fost elaborat de Comisia Medicală a FRF în urma consultărilor avute cu reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Ministerului Tineretului şi Sportului, precum şi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Liga I se reia vineri, 12 iunie, de la ora 20.00, cu meciul CS Universitatea Craiova - FC Botoşani, a anunţat, miercuri, LIga Profesionistă de Fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.