Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie a instanței în cazul crimei în plină stradă de la Brăila

pistol arma

Cei doi bărbaţi suspectaţi că l-au împuşcat vineri pe un tânăr pe o stradă din municipiul Brăila, care au fost prinşi sâmbătă seară, într-o locuinţă de pe raza localităţii Surdila Greci, au fost arestați pentru 30 de zile, printr-o decizie luată duminică de judecători.

Florin Pintea şi Mădălin Pentelie au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, decizia instanţei este executorie, însă poate fi contestată. Potrivit unor surse judiciare citate de debraila.ro, Florin Pintea a recunoscut că el este cel care a tras în Cristian Brot. Cei doi au ajuns în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Vezi și: Contre între judecători pe tema arhivei SIPA: Cristi Dănileț a înfuriat un magistrat

Poliţiştii caută în continuare arma crimei, pistolul Glock 9 mm. Cei doi suspecţi ar fi aruncat arma pe Şoseaua de Centură, între Şoseaua Râmnicu Sărat şi Şoseaua Focşani.

Tânărul de 28 de ani împuşcat vineri pe o stradă din municipiul Brăila a murit sâmbătă dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde fusese internat în stare critică, după ce asupra sa s-au tras mai multe gloanţe, iar trei l-au nimerit în abdomen şi antebraţ, a afirmat directorul medical al spitalului, Alina Neacşu. Victima ar face parte dintr-o grupare interlopă din Brăila, iar cel care a tras asupra lui este dintr-o grupare rivală. Incidentul s-a petrecut la intersecţia străzii Ardealului cu Ion Ghica, din cartierul Islaz, în spatele unei şcoli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.