Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ultimă oră a unui hypermarket după scandalul apei plate

ANPC

Cora Romania a retras de la comercializare, preventiv, pentru siguranta consumatorilor, lotul de apa plata winny, imediat ce am aflat ca ar putea exista o problema. Prin urmare, nu s-a pus problema retragerii de la comercializare, de catre ANPC, a produsului respectiv, acesta nemaiexistand la raft la momentul controlului.

De asemenea, am prelevat si noi probe din lotul respectiv, dar si din mai multe loturi, pe care le-am trimis spre verificare la un alt laborator acreditat.

In plus, in prezent este in desfasurare actiunea de retragere a tuturor loturilor de apa plata winny, pentru a preintampina orice posibila abatere de la calitate.

Cora verifica periodic toate produsele si mai ales marcile proprii, pentru ca preocuparea noastra principala este sa le oferim consumatorilor produse conforme cu normele de siguranta alimentara, la preturi convenabile.

Cora Romania isi asigura clientii si pe consumatori ca intreprinde toate masurile care se impun pentru ca produsele pe care le pune in vanzare sa respecte cu strictete normele de siguranta alimentara, se anunţă în cadrul unui comunicat de presă al celor de la Cora România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.