Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ULTIMĂ ORĂ - Șef nou la Cancelaria premierului Dăncilă

Costin Mihalache, sef Cancelarie premier

Dupa ce in urma cu doar doua saptamani fusese numit director general al CFR SA, Costin Mihalache a fost numit astazi Sef al Cancelariei Primului-Ministrului, structura desfiintata de fostul premier Sorin Grindeanu si reinfiintata marti de actualul Premier al Romaniei Viorica Dancila. In afara de perioada guvernarilor Grindeanu si Tudose, Cancelaria Primului-Ministrului este o structura care a existat mereu in aparatul guvernamental.

Citește și: Victor Ponta anunță BREAKING NEWS: 'Ponta îl laudă pe Dragnea: Da, chiar îl laud!'

Reamintim ca in urma cu doua saptamani, atunci cand Mihalache a fost numit director general al CFR SA Costin Mihalache, acesta consilier de stat pentru infrastructura.

Mihalache este de profesie jurist si are o importanta experienta in domeniul managementului si al infrastructurii rutiere si feroviare. Astfel, in perioada guvernarii Ponta, Mihalache, in calitatea sa de consilier de stat la Cancelaria premierului de atunci si mai apoi de secretar de stat la SGG, coordona- pe langa domeniile strategice de politica externa pe Regiunea Asia-Pacific, si activitatea Agentiei Domeniilor Statului, activitatea Transgaz si Transelectrica, precum si pe cea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNAIR-ul de astazi) in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie. De asemenea, C. Mihalache are expertiza si in domeniul infrastructurii feroviare, acesta fiind o perioada importanta de timp si consilier la SC ROMTRANS (Feroviar) si CFR Electrificare SA.

Costin Mihalache este absolvent de studii juridice (1990 – 1994) si filologie chineza (1995 – 1999), are un Master în Administrație publică (Puterea executivă și administrația publică, 2014), a urmat Colegiul Național de Apărare (Securitate și Bună Guvernare, 2014), precum și cursuri modulare de Managementul proiectelor cu finanțare europeană (2011) și Managementul Performanței în societățile comerciale (program Sheffield University, 2010). Vorbeste fluent engleza, germana și chineza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.