Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ULTIMĂ ORĂ în ancheta privind moartea Cristinei Țopescu: Cei doi câini găsiți morți în casa jurnalistei, duși la Institutul de Sănătate Animală

Ultima Ora breaking news

Cei doi câini găsiți morți în casa Cristinei Țopescu au fost duși la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA), singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru MEDIAFAX, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu, conform Mediafax.

Citește și: SECRETIZAREA salariilor din MAI si MApN, impusă pe ASCUNS de PNL, a EȘUAT cu stil: lista beneficiarilor din IPJ Timiș .

Conform sursei citate, cei doi căței găsiți fără suflare în casă au fost duși luni, de angajații Direcției Sanitar-Veterinare București la IDSA.

„Acesta este singurul institut de referință care poate emite conclouziile actului de necropsie în mod oficial, în cazul unei anchete, pentru a se stabili cauzele morții”, a explicat Babruceanu.

Reprezentantul Vier Pfoten a precizat că alți patru căței au fost găsiți în curtea casei Cristinei Țopescu. Aceștia au găsut un sac de cu hrana uscată și au mâncat pe parcursul celor apropaet trei săptămâni de când jurnalista a încetat din viață.

„Ceilalți patru căței sunt la mine. Dacă vor apărea apropiați ai Cristinei care vor dori, îi vom da spre adopție acestora”, a mai spus Barbuceanu.

Potrivit sursei menționate, în casă a mai fost găsit un patruped, care a fost luat de prietena și vecina care a alertat 112 cu privire la dispariția Cristinei Țopescu.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni. În casă, alături de ea, au fost găsiți și doi câini fără suflare.

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Reprezentanții unității de parchet au afirmat, pentru MEDIAFAX, că în cursul zilei de luni se va trimite ordonanța procurorilor către INML pentru a se face expertiza medico-legală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.